FRA KLIENT- OG KUNDEMØDER
TIL RETSSALEN

UNIKKE REDSKABER TIL DIG SOM ADVOKAT ELLER JURIST

Vi er de eneste i Norden, der tilbyder træning i Elicitation og Strategic Interviewing, som er godkendt af US Department of Criminal Justice. Træningen er godkendt som officielt efteruddannelse til de amerikanske politimyndigheder. Endvidere tilbyder vi træning inden for erklæringsanalyse, verbal- og nonverbal kommunikation.

Vi er officiel samarbejdspartner til Juridisk Uddannelsescenter (JUC) i Danmark og Sverige. Vores kurser i adfærd, verbal- og nonverbal kommunikation (HUMINT), løgndetektion og elicitation, er begge godkendt som officiel juridisk efteruddannelse i både Danmark og Sverige.
Det er de færreste, der kender til Elicitation og endnu færre, der ved hvordan man bruger teknikkerne.

Hvis du aldrig har været i militæret eller arbejdet for en efterretningstjeneste, er chancerne for, at du er blevet eksponeret for elicitation meget lille eller lig nul. Det er et avanceret og ekstremt effektivt efterretningsredskab til at tilegne sig information, men hvad de færreste ved er, hvor effektivt disse teknikker er i forretningsverdenen.

Spørgsmål kan få folk til at gå i defensiv... 

Når du eliciterer stiller du ingen spørgsmål i stedet bruger du provokative udtalelser.

De er de færreste færreste mennesker, som synes at det er behageligt at blive bombarderet med spørgsmål - uanset om det er åbne HV-sprøgsmål eller ej. Derfor kan for mange spørgsmål til dine kunder eller klienter få dem til at gå i defensiven og trække sig fra samtalen, hvilket betyder at vigtig information kan gå tabt. 

Elicitation giver dig mulighed for at mestre og kontrollere enhver samtale, samtidigt med at du diskret indhenter kritisk eller sensitiv information fra din modpart - og uden de er bevidste om det. Det vil mindske dine bekymringer omkring "hvordan" du får den information du behøver for at komme mål.

I salgsregi vil du kunne bruge elicitation til at skabe muligheder for at møde præcis den ledende medarbejdere og de centrale beslutningstagere for at påvirke og lukke et salg.


Image


Image

Implementer adfærdspsykologi og genopfind dine salgs- og forhandlingsstrategier

Elicitation er et operationelt værktøj, der bliver brugt af adskillige efterretningsenheder til at indsamle kritiske eller følsomme oplysninger på en beskeden måde. Elicitation giver dig mulighed for at få information uden at skulle bede om dem ved brug af åbne spørgsmål. Det skjuler dine hensigter, samtidig med at du opbygger gode og gensidige relationer til din modpart.  Det fungerer så godt, fordi det udnytter kendte aspekter af menneskelig den psykologi. Det er yderst effektivt, og resultatet er enestående. 

Disse færdigheder vil være ekstremt effektive i din virksomhed beskæftiger sig med salg, forretningsmøder, interviews, forhandling eller på anden måde har med menneskelige relationer at gøre.

Undgå at lække information...

Undgå at sensitiv virksomhedsinfo bliver lækket. Kontra-elicitation er et vigtigt redskab, for at undgå at medarbejder med adgang til sensitiv eller vigtig insider-information ikke bliver udsat for elicitation, samt et ekstremt effektivt redskab til at bekæmpe virksomhedsspionage.

VERBAL- OG NONVERBAL KOMMUNIKATION


I din travle hverdag har du brug for effektiv træning, der virker og egenskaber, som du kan implementere og anvende med det samme. Vi tilbyder både team- og individuel træning, så du kan forbedre dine færdigheder inden for adfærds- og påvirkningspsykologi, så du og dit team kan reagere pro-aktivt i ethvert forretningsmøde eller forhandling, samt være opmærksom på pre-indikatorer på stress, løgn og bedrag.

Image

Nonverbal kommunikation (kinesics)

Gennemsnitlig lyver vi mennesker 2,18 gange på en 10 minutters samtale.

På trods af den statistik er vi mennesker i virkeligheden ret dårlige til at aflæse andre menneskers adfærd - især når vi taler løgn og bedrag.

Fra salgsgulvet, rekruttering, interviews, forhør til vigtige forretningsmøder og kontraktforhandlinger. Vi lærer dig og dit team teknikker, så at I i enhver situation kan aflæse og anlysere jeres modparts signaler og dermed kan reagere proaktivt i situation.

Vi har seks kommunikationskanaler, hvoraf fire af dem har med det nonverbale at gøre; kinesics (kropssprog), ansigtsudtryk, psykofysiologi og anspændthed. Hvis du ikke er i stand til at analysere dine modparters nonverbale adfærd og signaler du misse vigtige signaler, der kan påvirke dine salg, forhandlinger eller forretningsmøder. 

 


Folk basere deres udtalelser på al deres viden...

Netop fordi folk altid vil basere deres forklaringer og udtalelser på al deres viden og erfaringer, vil de oftest indeholde mere information, end de havde til hensigt eller ønsker at dele.

Det betyder, at når dine kunder har information eller viden, som de ikke ønsker at fortælle eller dele med dig, vil der ofte være usandfærdigheder i deres forklaringer og udtalelser.

Kan du tage ord ud af en sætning og er sætningen stadig grammatisk korrekt, vil de ekstra ord give dig ekstra information.

Når en person f.eks. bruger ordet faktisk eller egentlig (engelsk actually), er der en stor sandsynlighed for, at vedkommende sammenligner to eller flere tanker med hinanden.

Enten får du at vide, hvad der bliver sammenlignet med, eller også har du tilbageholdt information.Image


Image

Påvirkningspsykologiens 7 strategier

Forskere har i over 60 år studeret de unikke faktorer, der påvirker os til at sige "JA" til andres anmodninger. Der er ingen tvivl om, at der er en videnskab om, hvordan vi bliver"overtalt", og meget af videnskaben er overraskende.

Uanset om det drejer sig om en vigtig potentiel kunde eller om du kæmper imod en konkurrent, kan du opleve at sidde fast i startfasen af salgsmødet, projekt eller relationen. 

Når man træffer en beslutning, ville det være rart at tænke på, at folk de overvejer alle de tilgængelige oplysninger der er til rådighed inden de træffer deres beslutning. Virkeligheden derimod, er meget ofte anderledes. I takt med at vi lever i en "high-paced" hverdag, har vi mere end nogensinde brug for genveje eller tommelfingerregler til at guide vores beslutningstagning - og her har vi fundet den for dig.

Vi lærer dig og dit team, hvordan du med disse syv simple teknikker på etisk vis, kan påvirke dine modparter til din fordel.

ALPHA Intelligence Groups direktør Jasper Frost bl.a. uddannet af Dr. Robert Cialdini i Arizona. Dr. Cialdini er forfatter til bøgerne Influence og Pre-Suasion og anses som en af de førende pionere inden for psykologisk påvirkning.


Ansigtsudtryk- og mimik

Modsat kinesics "kropssprog", der ikke er universelt, findes der syv følelser med universelle ansigtsudtryk. 

Den anerkendte amerikanske forsker Paul Ekman har gennem sine mange års videnskabelige forskning fra USA til Papua Ny Guinea, Europa og asien, fundet frem til at der findes syv følelser med universelle ansigtsudtryk. 

Når disse universelle følelser kommer til udtryk, giver disse en unik indsigt i personens følelsesmæssige tilstand her og nu. I de fleste tilfæde vil vedkommende ikke selv være opmærksom på at han eller hun laver disse udtryk og dermed blotter deres følelser idet at det sker på under 1/25 af et sekund.

At kunne aflæse andres ansigtsudtryk kan give dig en unik fordel og være medhjælpende til afsløre bedrag, samt hjælpe dig til at reagere pro-aktivt i situationen og ændre din strategi ift. hvordan du kommer i mål.

ALPHA Intelligence Groups direktør Jasper Frost bl.a. uddannet af Ekman International og er ligeledes tidligere samarbejdspartner til netop Paul Ekman.Image

Start implementeringen af Behavioural- og Human Intelligence i jeres virksomhed i dag

Kontakt os i dag
VI TILBYDER FØLGENDE SERVICESImage

IN-HOUSE TRÆNING

Fra kundemødet til retsalen

I den moderne forretningsverden, hvor tempoet er højt, har du som advokat eller jurist brug for effektive og unikke værktøjer, der virker med det samme! Værktøjer du kan anvende på alle områder af dit arbejde fra kundemødet til retslokalet. Uanset om du står på salgsgulvet, deltager i vigtige forretningsmøder, eller om det er for at blive en bedre leder, ved vi, at du er afhængig af vigtig information, kunne aflæse andres kropssprog, verbale og nonverbale signaler, påvirke andres beslutningsproces og afsløre skjult bedrag.

Uanset om du ønsker et endagskursus eller et 2 ugers individuelt træningsforløb, vil implementering af Elicitation, Behavioural- og Human Intelligence i din virksomhed eller organisation, give dig et unikt indblik i, hvorfor dine kunder gør, hvad de gør og hvordan du påvirker dem på en etisk måde. Det vil give dig en unik mulighed for at kunne handle og reagere proaktivt frem for reaktivt. Overordnet set, vil det øge din omsætning og styrke dine relationer til dine forretningspartnere, kunder og medarbejdere.

Vores træning i Elicitation og Strategic Interviewing er godkendt af US Department of Criminal Justice. Endvidere er vores 7-lektioners endagskursus i løgndetektion og elicitation godkendt som officiel juridisk efteruddannelse til advokater og jurister i både  Danmark og Sverige.


Kontakt os


Image

OBLIGATORISK EFTERUDDANNELSE

Vi tilbyder 6-7. lektioners Juridisk efteruddannelse:
Vores to 6-7. lektioners endagskurser er godkendt som juridisk efteruddannelse i både Danmark og Sverige.

 • Løgndetektion, indeholder: Erklæringsanalyse, mikromimik og nonverbal kommunikation.
 • Elicitation* (Essentiel, Advanceret & Ekspertniveau)

Kurserne er godkendt indenfor følgende områder:

 • Erhvervs- og Selskabsret
 • Ledelse, Kommunikation og Personlig udvikling
 • Strafferet og Straffeproces
 • Voldgiftsret, Procesret og Procedure

Materialer indgår i prisen.

*Glæder kun Sverige


Kontakt os


Image

SEMINARER & WORKSHOPS

Vi tilbyder 1-6 dages træning inden for:

 • Elicitation (Essentiel, Advanceret & Ekspertniveau)
 • Taktisk Adfærdsanalyse
 • Behavioural- og Human Intelligence
 • Strategic Business Intelligence
 • Nonverbal Kommunikation
 • Erklæringanalyse
 • Ansigtsudtryk & Mikromimik
 • Adfærds- og Følelsesmæssig Intelligens
 • Løgndetektion
 • Påvirkning & Beslutningsproces

All vores seminarer og workshops er yderst effektive og interaktive.
Vores 7-timers endagstræning i løgndetektion og elicitation*, er godkendt som juridisk efteruddannelse til advokater og jurister i både Danmark og Sverige.

Materialer indgår i prisen.

*Gælder kun Sverige


Kontakt os


Image

FOREDRAG & FORELÆSNINGER

Vi tilbyder skræddersyede foredrag og forelæsninger efter din virksomheds interesser, ønsker og behov.

Vi tilbyder foredrag og forelæsninger inden for:

 • Elicitation
 • Taktisk Adfærdsanalyse
 • Behavioural- og Human Intelligence
 • Strategic Business Intelligence
 • Nonverbal Kommunikation
 • Erklæringanalyse
 • Ansigtsudtryk & Mikromimik
 • Adfærds- og Følelsesmæssig Intelligens
 • Løgndetektion
 • Påvirkning & Beslutningsproces

Foredraget "Okay, så lyver jeg nu?" er særligt populært.


Kontakt os


Image

1:1 COACHING

Vi tilbyder også 1:1 træning. 

Denne form for træning er særligt egnet til dig, der er direktør, politiker eller underviser.

Vi tilbyder træning inden for:

 • Elicitation (Essentiel, Advanceret & Ekspertniveau)
 • Taktisk Adfærdsanalyse
 • Behavioural- og Human Intelligence
 • Strategic Business Intelligence
 • Nonverbal Kommunikation
 • Erklæringanalyse
 • Ansigtsudtryk & Mikromimik
 • Adfærds- og Følelsesmæssig Intelligens
 • Løgndetektion
 • Påvirkning & Beslutningsproces

Hvert træningsprogram er specifikt designet til dig. Uanset om du vil aflæse din modpart i en forhandling, påvirke en investor eller blive en bedre leder eller formidler, sørger vi for, at du får den træning og de værktøjer, som du mangler.


Kontakt os