Facial & Micro Expressions

Vi udbyder træning og træningskurser i ansigtsudtryk og mikromimik til virksomheder og privatpersoner i Skandinavien og UAEKontakt os i dag

Hvad er
Mikromimik?

Modsat kinesics "kropssprog", der ikke er universelt, findes der syv følelser med universelle ansigtsudtryk. Den anerkendte amerikanske forsker Paul Ekman har gennem sine mange års videnskabelige forskning fra USA til Papua Ny Guinea, Europa og Asien fundet frem til, at der findes syv følelser med universelle ansigtsudtryk. 

Når disse universelle følelser kommer til udtryk, giver disse en unik indsigt i personens følelsesmæssige tilstand her og nu. I de fleste tilfæde vil vedkommende ikke selv være opmærksom på, at han eller hun laver disse udtryk og dermed blotter deres følelser, idet at et mikroudtryk sker på under 1/25 af et sekund.

At kunne aflæse andres ansigtsudtryk kan give dig en unik fordel i at kunne afkode din modparts følelsesmæssige tilstand og kunne handle på det. Omvendt kan det være medhjælpende til afsløre uoverensstemmelser mellem det, en person siger, og hvad personen føler, og give dig muligheden for at reagere proaktivt i situationen og ændre din strategi ift. samtalens formål. Det vil også kunne hjælpe dig med eventuelt at afsløre bedrag, hvis dette er relevant.

ALPHA Intelligence Groups direktør Jasper Frost er bl.a. uddannet af Ekman International og er ligeledes tidligere samarbejdspartner til netop Paul Ekman International.

Fordelene ved at kunne aflæse andre personers
ansigtsudtryk og mikromimik?

At kunne aflæse andres ansigtsudtryk og mikromimik, samt deres følelsesmæssige tilstand, for enten at kunne reagere proaktivt i en situation eller afsløre bedrag, kan være særlig fordelagtigt, hvis du beskæftiger dig med eller arbejder inden for:

  • Salg (sælger, salgschef, salgsdirektør mv.)
  • Forhandling (forhandler, leder, direktør mv.)
  • Kundeservice
  • Behandler (læge, sygeplejerske, coach, terapeut, kiropraktor mv.)
  • Efterforsker (journalist, politibetjent mv.)
  • Har med mennesker og relationer at gøre på en daglig basis

Dele af vores undervisning i ansigtsudtryk og mikromimik berører også emner som nonverbal kommunikation og påvirkningspsykologi.

Lær hvordan du analyserer ansigtsudtryk og mikromimik til fordel for din virksomhed

Kontakt os i dag

Oftest stillede spørgsmål

Hvorfor er ansigtsudtryk og mikromimik relevant? 

Ansigtsudtryk og mikromimik er den reneste kanal til at aflæse andre menneskers sande følelser. Er de vrede, overlegne eller måske skræmte over noget, du foretager dig, kan det påvirke hele din interaktion med dem, og du kan ende med at miste dem som kunde, samarbejdspartner eller kollega.

Hvordan bruger jeg ansigtsudtryk og mikromimik i praksis?

Det er bevidst, at efter en times intens træning i ansigtsudtryk og mikromimik, så er du teknisk set i stand til at gå direkte ud og benytte dig af det. Det betyder, at du vil være i stand til at aflæse de mennesker, der er omkring dig, på et langt højere niveau. Du vil kunne undgå mange uenigheder og ubehagelige situationer, fordi du kan aflæse deres sande følelser igennem deres ansigt, allerede inden situationen udvikler sig.