Human
Intelligence
TrainingVi sørger for, at du har de rigtige interpersonelle redskaber til rådighed, så du til enhver tid kan tilegne dig vigtig information fra en modpart eller kan aflæse din modpartens adfærd og nonverbale signaler, så du kan reagere proaktivt i enhver forretningssituation. 

 

HUMINT
training

HUMINT er en forkortelse for Human Intelligence og dækker over efterretning som er indsamlet af mennesker, gennem interpersonel kontakt. Gennem vores træning, lærer du hvordan du får tilgang til sensitiv eller kritisk information, analyserer din modparts adfærd, påvirker deres beslutningsproces og afslører usikkerhed eller bedrag.

Teknikkerne kan implementeres i enhver situation, hvor som helst og når som helst, inden for stort set alle brancher. Vi er endnu ikke stødt på nogle brancher, hvor teknikkerne har relevans i én- eller flere funktioner i virksomheden.  Det at lære at blive klogere på andre menneskers signaler, kan kun gavne i alle brancher og jobfunktioner. Det giver en værdig for både ledere, medarbejdere og kunder. Kort sagt, kan det implementeres lige fra salgsgulvet til højrisikofyldte forretningsmøder.

Vores træning i elicitation, erklæringsanalyse og verbal- og nonverbal kommunikation er internationalt godkendt.

Our training options

Find the right solution to you, your team, or your company

Hvis du ønsker et tilpasset træningsforløb til din virksomhed, så kontakt os i dag og hør mere
Contact us today