FOREDRAG OG FORELÆSNINGER OM DEN MENNESKELIGE ADFÆRD. LÆR HVORFOR MENNESKER GØR SOM DE GØR.


VI FÅR DIG TIL AT OPLEVE VERDEN PÅ EN NY MÅDE
 

Lær om hvorfor vi gør som vi gør. Vi tilbyder lærerige, inspirerende og spændende foredrag i Elicitation, Nonverbal Kommunikation, Ansigtsudtryk- og mikromimik, Ord- og Erklæringsanalyse, samt meget mere, direkte i din virksomhed eller organisation.

I den moderne forretningsverden, hvor tempoet er højt, har du brug for effektive og unikke værktøjer, der virker med det samme! Værktøjer du kan anvende på alle områder af dit arbejde. Uanset om du er leder, advokat, står på salgsgulvet, deltager i vigtige forretningsmøder eller skal udrede patienter, ved vi, at du er afhængig af få information, kunne aflæse og analysere andres verbale og nonverbale signaler, påvirke andres beslutningsproces, tjekke troværdighed og afsløre bedrag.
Vores underholdende foredrag og forelæsninger om bl.a. Elicitation, Ansigtsudtryk- og Mikromimik og løgndetektion er både lærerige, inspirerende og spændende. Det giver dig en dybere indsigt i, hvorfor mennesker gør som de gør.

VI TILBYDER FORDEDRAG INDEN FOR FØLGNDE EMNER
FÅ INFORMATION UDEN AT STILLE SPØRGSMÅL

Hvis du ikke har været i militæret eller i en efterretningstjeneste, er sandsynligheden for du kender til elicitation yderst lille eller lig nul. Elicitation er særlige avancerede teknikker, der er udviklet af- og bruges af talrige efterretningstjenster, men som også er særligt effektivt i virksomhedsregi.

På dette foredrag vil du lære essensen af Elicitation og om hvordan du kan tilegne dig sensitiv og kritisk information, uden at stille spørgsmål eller din modpart bliver opmærksom på din hensigt.

De er de færreste færreste mennesker, som synes at det er behageligt at blive bombarderet med spørgsmål - uanset om det er åbne HV-sprøgsmål eller ej. For mange spørgsmål kan få folk til at gå i defensiven og trække sig fra en samtale, hvilket betyder at vigtig information kan gå tabt. 

Elicitation giver dig mulighed for at mestre og kontrollere enhver samtale, samtidigt med at du diskret indhenter kritisk eller sensitiv information fra din modpart - og uden de er bevidste om det. Det vil mindske dine bekymringer omkring "hvordan" du får den information du behøver for at komme mål.

I salgsregi vil du kunne bruge elicitation til at skabe muligheder for at møde præcis den ledende medarbejdere og de centrale beslutningstagere for at påvirke og lukke et salg.


Kontakt og hør mere


Image

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 45-120 min.

Lokation: I jeres virksomhed / organisation

Materialer: Materialer kan tilkøbes

Undervisningssprog: Dansk eller EngelskImage

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 45-120 min.

Lokation: I jeres virksomhed / organisation

Materialer: Materialer kan tilkøbes

Undervisningssprog: Dansk eller Engelsk


SÅDAN FÅR DU DIN KUNDE TIL AT SIGE JA

Forskere har i over 60 år studeret de unikke faktorer, der påvirker os til at sige "JA" til andres anmodninger. Der er ingen tvivl om, at der er en videnskab om, hvordan vi bliver "overtalt", og meget af videnskaben er overraskende.

Med udgangspunkt i Dr. Robert Cialdinis forskning i de psykologiske påvirknings processer, vil du lære om de syv universelle strategier, der får folk til at sige ja til dine anmodninger.

Uanset om det drejer sig om en vigtig potentiel kunde eller om du kæmper imod en konkurrent, kan du opleve at sidde fast i startfasen af salgsmødet, projekt eller relationen. 

Når man træffer en beslutning, ville det være rart at tænke på, at folk de overvejer alle de tilgængelige oplysninger der er til rådighed inden de træffer deres beslutning. Virkeligheden derimod, er meget ofte anderledes. I takt med at vi lever i en "high-paced" hverdag, har vi mere end nogensinde brug for genveje eller tommelfingerregler til at guide vores beslutningstagning - og her har vi fundet den for dig.

Vi lærer dig og dit team, hvordan du med disse syv simple teknikker på etisk vis, kan påvirke dine modparter til din fordel.

ALPHA Intelligence Groups direktør Jasper Frost bl.a. uddannet af Dr. Robert Cialdini i Arizona. Dr. Cialdini er forfatter til bøgerne Influence og Pre-Suasion og anses som en af de førende pionere inden for psykologisk påvirkning.


Kontakt og hør mere

OKAY, SÅ LYVER JEG NU?

At kunne analysere andres nonverbale adfærd og spotte forandringer i andres følelsesmæssige og fysiologiske tilstand er en nødvendighed for en effektiv kommunikation. Uanset hvilket job eller sektor du befinder dig i, vil en dybere forståelse af folks følelsesmæssige tilstand og forandringer af disse, vil utviveligt give dig en massiv fordel.

På dette foredrag vil du lære om de fysiologiske forandringer og psykofysiologiske mekanismer, der opstår når vi bliver stressede, lyver eller tilbageholder information.

Dit kropssprog, ansigtsudtryk og ord afslører dig uden du ved det!

Hvad betyder det f.eks. når...

...tommelfingeren er skjult inde i hånden?

...en person smiler skævt?

...din modpart synker før han/hun svarer på dit spørgsmål?

...en person bruger ordene faktisk, bare og lige?

Og passer det virkelig, at når en person kigger op til venstre, er det et tegn på, at hun/han lyver?a

Selvom de fleste af os vil påstå at de er gode til at aflæse andres nonverbale signaler, fortæller videnskaben noget andet. Vi mennesker er i virkeligheden ret dårlige til at aflæse andre menneskers adfærd - især når vi taler løgn og bedrag.

Fra salgsgulvet, rekruttering, interviews, forhør til vigtige forretningsmøder og kontraktforhandlinger. Vi lærer dig og dit team teknikker, så at I i enhver situation kan aflæse og anlysere jeres modparts signaler og dermed kan reagere proaktivt i situation.

Ud af vores seks kommunikationskanaler, har fire af dem har med det nonverbale at gøre; kinesics (kropssprog), ansigtsudtryk, psykofysiologi og anspændthed. Hvis du ikke er i stand til at analysere dine modparters nonverbale adfærd og signaler du misse vigtige signaler, der kan påvirke dine salg, forhandlinger eller forretningsmøder. 

Dette foredrag yderst populært foredrag har været udsolgt i bl.a. København, Aarhus, Aalborg, Roskilde og Stockholm.


Kontakt og hør mere


Image

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 90-120 min. (anbefalet)

Lokation: I jeres virksomhed / organisation

Materialer: Materialer kan tilkøbes

Undervisningssprog: Dansk eller EngelskImage

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 45-120 min.

Lokation: I jeres virksomhed / organisation

Materialer: Materialer kan tilkøbes

Undervisningssprog: Dansk eller Engelsk


FOLK SIGER ALTID MERE END DE TROR

Folk vil altid basere deres udtalelser på al deres viden. Når folk har viden eller information, som de ikke ønsker at dele, vil de ofte bruge "bedragerisk" sprog. Derfor vil deres forklaringer og udtalelser oftest indeholde mere information, end de selv er opmærksomme på eller havde til hensigt at dele med dig. 

Dette foredrag vil give dig et indblik i hvordan du kan skelne mellem sandhed og bedrag i den verbale og skriftlige kommunikation.

Når dine kunder har information eller viden, som de ikke ønsker at fortælle eller dele med dig - måske endda bedrage dig, vil der ofte være usandfærdigheder i deres forklaringer og udtalelser.

Kan du tage ord ud af en sætning og er sætningen stadig grammatisk korrekt, vil de ekstra ord give dig ekstra information.

Når en person f.eks. bruger ordet faktisk eller egentlig (engelsk actually), er der en stor sandsynlighed for, at vedkommende sammenligner to eller flere tanker med hinanden.

Enten får du at vide, hvad der bliver sammenlignet med, eller også har du tilbageholdt information.


Kontakt og hør mere

ANSIGTSUDTRYK- & MIKROMIMIK

Modsat kropssprog, som er ikke universelt, findes der syv følelser med universelle ansigtsudtryk. At kunne aflæse din modparts ansigts- og mikromimik og dermed få et indblik personens følelsesmæssige tilstand vil uden tvivl give dig en stor fordel i alle sammenhænge.

Dette foredrag tager udgangspunkt i den anerkendte amerikanske forsker Dr. Paul Ekman, der gennem sine mange års videnskabelige forskning fra USA til Papua Ny Guinea, Europa og asien, fundet frem til at der findes syv følelser med universelle ansigtsudtryk. 

Når disse universelle følelser kommer til udtryk, giver disse en unik indsigt i personens følelsesmæssige tilstand her og nu. I de fleste tilfæde vil vedkommende ikke selv være opmærksom på at han eller hun laver disse udtryk og dermed blotter deres følelser idet at det sker på under 1/25 af et sekund.

At kunne aflæse andres ansigtsudtryk kan give dig en unik fordel og være medhjælpende til afsløre bedrag, samt hjælpe dig til at reagere pro-aktivt i situationen og ændre din strategi ift. hvordan du kommer i mål.

Tv-serien "LIE TO ME" er baseret på Dr. Paul Ekmans liv og videnskabelige undersøgelser.

ALPHA Intelligence Groups direktør Jasper Frost bl.a. uddannet af Ekman International og er ligeledes tidligere samarbejdspartner til netop Dr. Paul Ekman.


Kontakt og hør mere


Image

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 45-120 min.

Lokation: I jeres virksomhed / organisation

Materialer: Materialer kan tilkøbes

Undervisningssprog: Dansk eller EngelskImage

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 90-120 min. (anbefalet)

Lokation: I jeres virksomhed / organisation

Materialer: Materialer kan tilkøbes

Undervisningssprog: Dansk eller Engelsk


FARLIG INTUITION

Vi har ofte en tendens til at stole blindt på vores kropslige fornemmelser, så som kuldegysninger ned ad ryggen, en kilden eller prikken i de små hår i nakken, et ekstra hurtigt hjerteslag eller måske kender du mavefornemmelsen af, at noget er helt galt eller forkert? En person, der virker mistænkelig, eller en fornemmelse af at din modpart enten lyver eller tilbageholder noget fra dig.

Dette foredrag handler om, hvordan du kan komme kan aflæse andre menneskers skjulte agendaer og på den måde agere proaktivt i en situation i stedet for reaktivt.

De fleste af os, ser os selv som kloge, velovervejede mennesker med en god portion sund fornuft, der i samarbejde med vores instinkter og mavefornemmelser guider os gennem hverdagens ”farer”. Vi anser ofte os selv som mindre naive end dem, der går i ”fælden” og som bliver udsat for en forbrydelse, løgn, snyd eller bedrag…

Din intuition påvirkes af mange ting bl.a. stress, mangel på erfaring, frygt, alkohol, følelsesmæssige behov og manglen på søvn. Det kan være, at du har fået et dårligt førstehåndsindtryk af din nye nabo, fordi din egen forudindtaget holdning fortæller dig, at han ligner en alkoholiker for du ofte har set ham drikke øl og ikke ser så velsoigneret ud.

Til trods for hvad din intuition og eventuelle forudindtaget holdninger fortæller dig, så har vi teknisk set ikke et pålideligt og konsekvent fareinstinkt. Hverken din frygt eller din mavefornemmelse fortæller dig sandheden, der kan holde dig fri for fare, selvom vores intuition og instinkter forsøger at fortælle os noget andet.


Kontakt og hør mereHvis du ønsker et tilpasset forløb til din virksomhed, så kontakt os i dag og hør mere
Kontakt og hør mere