Foredrag

Vi udbyder et stort udvalg af foredrag inden for elicitation, kropssprog, mikromimik og løgndetektion til virksomheder og privatpersoner i Skandinavien og UAEKontakt os i dag

Lærerige,
spændende og
underholdende
foredrag

I den moderne forretningsverden, hvor tempoet er højt, har du brug for effektive og unikke værktøjer, der virker med det samme! Værktøjer du kan anvende i alle aspekter af dit arbejde. Uanset om du er leder, advokat, står på salgsgulvet, deltager i vigtige forretningsmøder eller skal udrede patienter, ved vi, at du er afhængig af at indhente information, kunne aflæse og analysere andres verbale og nonverbale signaler, påvirke andres beslutningsproces, tjekke troværdighed og afsløre bedrag.
Vores underholdende foredrag om bl.a. elicitation, mikromimik og løgndetektion er både lærerige, inspirerende og spændende. Det giver dig en dybere indsigt i, hvorfor mennesker gør, som de gør.

Book et skræddersyet foredrag til din virksomhed eller organisation

Kontakt os i dag

Oversigt over foredrag

Image
PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 60 - 120 min.
Materialer: E-bog eller fysisk bog kan tilkøbes


Book foredrag

STRATEGISK INFORMATIONSINDHENTNING

Om foredraget:

Hvis du ikke har arbejdet i militæret eller i en efterretningstjeneste er sandsynligheden for, at du kender til elicitation yderst lille eller lig nul. Elicitation er særlige avancerede teknikker, der er udviklet af- og bruges af talrige efterretningstjenster, men som også er særligt effektivt i virksomhedsregi.

Men hvordan får man information uden at stille spørgsmål? På dette foredrag vil du lære essensen af elicitation, og hvordan du kan tilegne dig sensitiv og kritisk information, uden at stille et eneste spørgsmål og uden at din modpart bliver opmærksom på din hensigt.

Det er de færreste mennesker, som kan lide at blive bombarderet med spørgsmål - uanset om det er åbne HV-sprøgsmål eller ej. For mange spørgsmål kan få folk til at gå i defensiven og trække sig fra en samtale, hvilket resulterer i, at vigtig information kan gå tabt. 

Image
PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 60 - 120 min.
Materialer: E-bog eller fysisk bog kan tilkøbes


Book foredrag

OKAY, SÅ LYVER JEG NU?

Om foredraget:

At kunne analysere andres nonverbale adfærd og spotte forandringer i andres følelsesmæssige og fysiologiske tilstand er en nødvendighed for en effektiv kommunikation. Uanset hvilket job eller sektor du befinder dig i, vil en dybere forståelse af folks følelsesmæssige tilstand og forandringer af disse, uden tvivl give dig en massiv fordel.

Dit kropssprog, ansigtsudtryk og ord afslører dig nemlig, uden du ved det!

Selvom de fleste af os vil påstå, at de er gode til at aflæse andres nonverbale signaler, fortæller videnskaben noget andet. Vi mennesker er i virkeligheden ret dårlige til at aflæse andre menneskers adfærd - især når vi taler løgn og bedrag.

Dette foredrag er et yderst populært foredrag, som har været udsolgt i bl.a. København, Aarhus, Aalborg, Roskilde og Stockholm.

Image
PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 60 - 120 min.
Materialer: E-bog eller fysisk bog kan tilkøbes


Book foredrag

NÅR DINE ORD BEDRAGER

Om foredraget:

Folk vil altid basere deres udtalelser på al deres viden. Når folk har viden eller information, som de ikke ønsker at dele, vil de ofte bruge sprog, der tyder på ufortalt information. Derfor vil deres forklaringer og udtalelser oftest indeholde mere information, end de selv er opmærksomme på eller havde til hensigt at dele med dig. 

Når dine kunder har information eller viden, som de ikke ønsker at fortælle eller dele med dig - måske endda bedrage dig, vil der ofte være usandfærdigheder i deres forklaringer og udtalelser.

Kan du tage ord ud af en sætning, og er sætningen stadig grammatisk korrekt, vil de ekstra ord give dig ekstra information.

Når en person f.eks. bruger ordet faktisk eller egentlig (engelsk actually), er der en stor sandsynlighed for, at vedkommende sammenligner to eller flere tanker med hinanden. Enten får du at vide, hvad der bliver sammenlignet med, eller også har du tilbageholdt information.

Image
PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 60 - 120 min.
Materialer: E-bog eller fysisk bog kan tilkøbes


Book foredrag

LIE TO ME: ANSIGTSUDTRYK & MIKROMIMIK

Om foredraget:

Modsat kropssprog, som er ikke universelt, findes der syv følelser med universelle ansigtsudtryk. At kunne aflæse din modparts ansigts- og mikromimik, og dermed få et indblik i personens følelsesmæssige tilstand, vil uden tvivl give dig en stor fordel i alle sammenhænge.

Dette foredrag tager udgangspunkt i den anerkendte amerikanske forsker Dr. Paul Ekman, der gennem sine mange års videnskabelige forskning fra USA til Papua Ny Guinea, Europa og Asien fundet frem til, at der findes syv følelser med universelle ansigtsudtryk. 

Når disse universelle følelser kommer til udtryk, giver disse en unik indsigt i personens følelsesmæssige tilstand her og nu. I de fleste tilfæde vil vedkommende ikke selv være opmærksom på, at han eller hun laver disse udtryk og dermed blotter deres følelser, idet det sker på under 1/25 af et sekund.

Image
PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 60 - 120 min.
Materialer: E-bog eller fysisk bog kan tilkøbes


Book foredrag

PÅVIRKNINGSPSYKOLOGI

Om foredraget:

Forskere har i over 60 år studeret de unikke faktorer, der påvirker os til at sige "JA" til andres anmodninger. Der er ingen tvivl om, at der er en videnskab om, hvordan vi bliver "overtalt", og meget af videnskaben er overraskende.

Med udgangspunkt i Dr. Robert Cialdinis forskning i de psykologiske påvirknings processer, vil du lære om de syv universelle strategier, der får folk til at sige ja til dine anmodninger.

Når man skal træffe en beslutning, ville det være rart at tænke på, at folk overvejer alle de tilgængelige oplysninger, der er til rådighed, inden de træffer deres beslutning. Virkeligheden, derimod, er meget ofte anderledes. I takt med at vi lever i en "high-paced" hverdag, har vi mere end nogensinde brug for genveje eller tommelfingerregler til at guide vores beslutningstagning - og her har vi fundet den for dig.

Image
PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 60 - 120 min.
Materialer: E-bog eller fysisk bog kan tilkøbes


Book foredrag

FARLIG INTUITION

Om foredraget:

Vi har ofte en tendens til at stole blindt på vores kropslige fornemmelser, så som kuldegysninger ned ad ryggen, en kilden eller prikken i de små hår i nakken, et ekstra hurtigt hjerteslag eller måske kender du mavefornemmelsen af, at noget er helt galt eller forkert? En person, der virker mistænkelig, eller en fornemmelse af at din modpart enten lyver eller tilbageholder noget for dig.

De fleste af os ser os selv som kloge, velovervejede mennesker med en god portion sund fornuft, der i samarbejde med vores instinkter og mavefornemmelser guider os gennem hverdagens ”farer”. Vi anser ofte os selv som mindre naive end dem, der går i ”fælden” og som bliver udsat for en forbrydelse, løgn, snyd eller bedrag…

Din intuition påvirkes af mange ting bl.a. stress, mangel på erfaring, frygt, alkohol, følelsesmæssige behov og manglen på søvn. Det kan være, at du har fået et dårligt førstehåndsindtryk af din nye nabo, fordi din egen forudindtaget holdning fortæller dig, at han ligner en alkoholiker, fordi du ofte har set ham drikke øl, og han ser usoigneret ud.

Til trods for hvad din intuition og eventuelle forudindtaget holdninger fortæller dig, så har vi teknisk set ikke et pålideligt og konsekvent fareinstinkt. Hverken din frygt eller din mavefornemmelse fortæller dig sandheden, der kan holde dig fri for fare, selvom vores intuition og instinkter forsøger at fortælle os noget andet.

Kontakt os i dag og hør mere om vores foredrag
Kontakt os og hør mere