Juridiske kurser

Vi er den førende udbyder af juridisk efteruddannelse i kurserne taktisk elicitation og løgndetektion til advokater og jurister i Danmark, Sverige og NorgeKontakt os i dag

Point- givende kurser

Alle advokater og advokatfuldmægtige er forpligtede til løbende at efteruddanne sig. Det følger af retsplejelovens § 126, stk. 5 og efteruddannelsesbekendtgørelsen. Reglerne gælder for autoriserede advokatfuldmægtige, alle med dansk advokatbeskikkelse (også dem, der praktiserer under dansk titel i udlandet) og advokater fra et medlemsland af EU eller EØS. - Ref. advokatsamfundet.
Vores kurser i Taktisk Elicitation og Løgndetektion er begge godkendt som officiel efteruddannelse til advokater og jurister i både Danmark, Sverige og Norge.
Endvidere er vores kursus i Elicitiation and Stratregic Inteviewing godkendt som officiel efteruddannelse af sikkerheds- og politimyndigheder i USA af US Department of Criminal Justice. 

Vi tilbyder juridisk efteruddannelse direkte i din virksomhed

Kontakt os i dag

Juridiske kurser

Image

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 1 dag
Lektioner: 7 lektioner á 60 min.
Point: 7
Antal deltagere:
2-25


Kontakt os i dag

Taktisk Elicitation

Baggrund

Elicitation er et avanceret skill-set, der bruges til at indhente information uden at stille spørgsmål. Det bruges til at indhente vigtig eller sensitiv information, som du gerne vil indhente uden at stille spørgsmål. Det er en indirekte forhørsteknik, der udelukkende bygger på udtalelser, der frembringer respons.

Indhold

På dette kursus vil vi give dig de grundlæggende redskaber i taktisk elicitation og lære dig, hvor, hvorfor og hvordan du kan bruge elicitation effektivt, herunder:

  • Fire elicitationteknikker
  • Hvordan du udformer teknikkerne til effektive udsagn, der vil fremkalde narrative svar fra din modpart, som hjælper dig med at holde ubesværet flow i samtalen
  • Hvordan du kan styre en samtale, så du får præcis den information, som du skal bruge

Udbytte

Elicitation kan bruges til, hvis du eksempelvis vil undersøge dine konkurrenters fremtidsplaner, tjekke din klients troværdighed, sikre dig at dine forretningsforbindelser ikke har skjulte agendaer eller holde dig opdateret på dine medarbejderes arbejdsmoral. Med elicitation kan du indhente information fra andre under en afslappet uformel samtale, samtidig med at du skjuler din reelle hensigt med samtalen.

Image

PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 1 dag
Lektioner: 7 lektioner á 60 min.
Point: 7
Antal deltagere:
2-25


Kontakt os i dag

Løgndetektion

Baggrund

Underviserne på dette kursus har fokus på den ”fulde pakke”, dvs. hvad der fysisk og verbalt bliver kommunikeret fra modparten, og hvordan du, som modtager, skal respondere og agere herefter både verbalt og nonverbalt.

Indhold

På dette kursus om løgndetektion lærer du, hvordan du med avancerede metoder kan spotte indikationer på løgn og bedrag. Dagen vil have fokus på primært fire emner:

  • Kropssprog
  • Ord- og erklæringsanalyse
  • Ansigtsudtryk- og mikromimik
  • Psykofysiologi

Udbytte

På dette kursus vil du lære at aflæse og forstå meningen bag andres verbale og nonverbale signaler. Du vil kunne skelne mellem sande og usande følelsesmæssige tilstande, og du vil kunne spotte indikationer på løgn og bedrag, og vide hvordan du skal reagere på det.