DELTAG I ET AF VORES LIVE EVENTS

LÆR HVORFOR MENNESKER GØR, SOM DE GØR

Foredrag, Seminarer og  Workshops


Elicitation handler om hvordan du udtrækker vigtig information uden at stille spørgsmål. Der en avanceret teknik, som primært bliver brugt af efterretningstjenesterne. Du blive i Det er de færreste der kender til Elicitation og endnu færre, der ved hvordan man bruger teknikkerne.

Nonverbal kommunikation såsom kropssprog og ansigtsudtryk kan afsløre en persons følelsesmæssige tilstand og sande tanker. Derimod kan erklæringsanalyse afsløre en persons sande intentioner og afsløre bedrag i det, personen enten siger eller skriver.

Vidste du, at de fleste mennesker misser vigtige informationer fra deres modparts verbale og nonverbale adfærd simpelthen fordi, de ikke har evnerne eller er blevet trænet til at se, høre eller analysere andre menneskers verbale eller nonverbale adfærd?

I vores travle hverdag ønsker du effektiv træning, der virker. Du vil have færdigheder, som du let kan anvende og implementere med det samme. Vi tilbyder foredrag, seminarer, workshops og individuel træning i Elicitation, Taktisk Adfærdsanalyse, situationsbevidsthed, erklæringsanalyse, følelsesmæssig intelligens og løgndetektion.

Alle vores foredrag, seminarer og workshops kan faciliteters på engelsk og dansk.


Kontakt os i dag og få et skræddersyet foredrag, forelæsning, seminar eller workshop. Du kan også vælge blandt vores populære foredrag og kurser herunder. 

Okay, så lyver jeg nu?

Et underholdende og lærerigt foredrag om kropssprog, ansigtsudtryk og unikke ord.
Et ansigtstræk, et tick, et ord – de fleste mennesker lægger ikke mærke til dem, men for adfærdsekspert Jasper Frost, fortæller det ham, alt hvad han behøver at vide...

Hvad betyder det f.eks. når:

 • tommelfingeren er skjult inde i hånden?
 • en person smiler skævt?
 • din kæreste synker før han/hun svarer på dit spørgsmål?
 • din chef trækker på skulderen?
 • en person bruger ordene faktisk, bare og lige?

- og passer det virkelig, at når en person kigger op til højre så lyver de?

Alt det og meget mere får du svarerne på i dette foredrag, hvor Jasper bl.a. vil dykke ned i, "hvorfor" vi gør, som vi gør, for at afsløre løgn og bedrag.

Dette foredrag inkluderer viden om bl.a.:

 • Kropssprog
 • Erklæringsanalyse
 • Mikromimik
 • Løgndetektion
 • Følelsesmæssig intelligens

Dette sjove, unikke og eftertragtede foredrag, har tidligere været udsolgt i bl.a. København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Hong Kong og New York.

Foredraget kan opleves live i Hillerød den 9. juni, Svendborg den 21. juni og u København den 16. august. Du kan købe dine billetter via Tikko.dk HER

Dette foredrag tilbydes også som et endagskursus. Kontakt os for at høre mere.


Kontakt os i dag
Image

Taktisk Adfærdsanalyse til politi, efterretnings- og sikkerhedsmyndigheder - Forudse og Identificer

Få unikke redskaber og teknikker til hvordan du proaktivt identificerer trusler fra dine omgivelser, baseret på menneskers kropssprog og verbale- og nonverbale adfærd.

Dette er redskaber, der kan bruges her og nu i højrisikofyldte situationer, hvor det er nødvendigt for dig, proaktivt at kunne forudsige og identificere trusler. Redskaberne og teknikkerne kan bruges af enhver person, uanset hvor du er og i realtid. I Taktisk Adfærdsanalyse bruger vi ikke oplysninger, der er blevet indsamlet fra tidligere forbrydelser eller angreb, som du f.eks. ville gøre i almindelig profilering.

Derimod er vores hovedfokus på at øge din situationsbevidsthed, så du kan handle proaktivt i forhold til dine omgivelser, og reagere før en potentiel farlig situation opstår.

Vi tilbyder 1-6 dages træning inden for:

 • Elicitation (Essential, Advanceret & Ekspert niveauer)
 • Taktisk Adfærdsanalyse
 • Taktisk Sprøgeteknik til interviews af vidner
 • Taktisk Erklæringanalyse
 • Ansigtsudtryk & Mimik
 • Adfærds - og Følelsesmæssig Intelligens
 • Nonverbal Kommunikation
 • Løgndetektion

Vi er de eneste i Skandinavien, der tilbyder kurser i Elicitation og Strategic Interviewing, som er godkendt af US Department of Criminal Justice. Vores 7-timers endagstræning i løgndetektion og *elicitation, er godkendt som juridisk efteruddannelse til advokater og jurister i både Danmark og Sverige.

Materialer indgår i prisen.

*Gælder kun Sverige


Kontakt os i dagImage

Taktisk Adfærdsanalyse til virksomheder

Taktisk Adfærdsanalyse består af en model baseret på videnskab om adfærdsmæssig - og følelsesmæssig intelligens. Modellen er opdelt i fire elementer. Hvert unikt element kan stå alene og løse specifikke opgaver, men hvis du kombinerer dem alle, får du en unik sammensætning af værktøjer, du kan bruge i enhver situation, lige fra salgsgulvet, rekruttering til forretningsinteraktioner, kontraktforhandlinger og løgndetektion.

Taktisk Adfærdsanalyse giver dig et unikt indblik i, hvorfor folk gør, som de gør. Du bliver i stand til at analysere andre menneskers kropssprog, verbale og nonverbale adfærd, forstå hvordan du kan påvirker andre, og hvordan du skaber meningsfulde relationer - alt dette på en etisk måde.

Dette kursus inkluderer bl.a.:

 • Taktisk Adfærdsanalyse
 • Taktisk Erklæringsanalyse
 • Taktisk Kommunikation
 • Strategier til hvordan du påvirker din modpart (etisk)
 • Kropssprog
 • Ansigtsmimik & Mikro ansigtsudtryk

Kontakt os i dag
Image

Afslør skjulte signaler i ansigtet

Hvis du kan aflæse din modparts ansigtsudtryk, vil du unægteligt have en stor fordel. Det vil give dig en dybere indsigt i personens følelsesmæssige tilstand. Der findes syv følelser med universelle ansigtsudtryk. Disse ansigtsutryk viser sig ufrivilligt og varer mindre end 1/25 af et sekund og afslører derved en persons sande følelser.

Du vil lære videnskaben om, hvordan du kan skelne mellem sandhed og løgn, og hvordan du spotter, hvad andre føler.

Dette kursus inkluderer bl.a.:

 • Introduktion til følelsesmæssig intelligens
 • Forstå hvordan vores følelser fungerer
 • Følelsesmæssig opmærksomhed
 • Universelle triggers
 • Genkende følelser i andre
 • Følelsernes karakteristika
 • Forståelse af følelsesprofil

Kontakt os i dag
Image

Han/hun er ikke interesseret, eller hva'?

For at gøre det helt klart: Kærlighed er dit biologiske fundament. Nogle mennesker er mere heldige, når det kommer til at finde kærligheden end andre, men hvis heldet ikke har været med dig, så er lidt viden om menneskelige adfærdsmønstre og følelsesmæssig intelligens måske lige det, som du har brug for, til at give dig et skub i den rigtige retning.

Jeg kan ikke love dig Mr. eller Miss right, men hvad jeg kan love dig er, at efter dette foredrag, vil du have lært færdigheder, der vil ændre dit datingliv for altid.


Kontakt os i dagImage

Generelle refunderings- og aflysningsbetingelser

Ved booking af- og køb af billetter til events, herunder foredrag, seminarer, kurser mv. direkte hos ALPHA Intelligence Group gælder følgende refunderingsbetingelser:

Ved annullering af køb mere end 30 dage før arrangementets start vil deltageren få 100% af tilmeldingsprisen refunderet.
Ved annullering af køb 14 dage før arrangementets start vil deltageren kunne få refunderet op til 50% af tilmeldingsprisen*.

Ved annullering af køb mindre end 14 dage før arrangementets start vil deltageren få 0% af tilmeldingsprisen refunderet.

Ved køb af billetter til foredrag eller andet live event gennem ekstern udbyder, såsom Tikko, Ticketmaster og lign., er det til enhver tid udbyderens handels-, refunderings- og afbestillingsbetingelser, der er gældende.

ALPHA Intelligence Group kan til enhver tid aflyse og/eller annullere arrangementer uden forudgående grund. I sådanne tilfælde vil 100% af tilmeldingsprisen blive refunderet, dog med undtagelse af eventuelle administrationsgebyrer, herunder dankort gebyr, overførselsgebyr eller lign.

*Medmindre særlige betingelser er gældende ved tilmelding, såsom tilkøb af flybilletter ved retreats/udenlandske træningsophold, booking af hotelværelser ved retreats/udenlandske træningsophold, forudbestilt/printet materiale; bøger, hæfter mv.