Om os

ALPHA Intelligence Group er en international konsulent- og rådgivningsvirksomhed, der træner og uddanner internationale virksomheder, organisationer og sikkerhedsmyndigheder i Human Intelligence (HUMINT) indhentningsfærdigheder. 

Vores
ekspertise

Vi er den førende udbyder af human intelligence (HUMINT) træning til virksomheder, organisationer og sikkerhedsmyndigheder i Skandinavien, UAE og Singapore. Vores ekspertise er at omdanne avanceret efterretnings egenskaber (human intelligence / HUMINT), herunder bløde og hårde interpersonelle færdigheder, til strategiske business intelligence værktøjer. Dette inkluderer elicitation, nonverbal kommunikation, behavioural assessment, samt strategiske spørgeteknikker og påvirkningspsykologi.

Vores trænings- og uddannelseskurser er internationalt godkendt som bl.a. officiel juridisk efteruddannelse i Danmark, Sverige, Norge og Australien. Desuden er vi den eneste virksomhed i Skandinavien, UAE og Singapore, der tilbyder træning i elicitation og strategisk interview, som er godkendt af US Department of Criminal Justice som efteruddannelse for politibetjente i USA.

Udover træning og uddannelse tilbyder vi også forskellige konsulentopgaver inden for bl.a. open source intelligens (OSINT), stemmeanalyse og generel rådgivning vedrørende efterretningsopgaver.

Vores team

Vores team består af folk, der enten er uddannet i Human Intelligence (HUMINT) og/eller har mange års erfaring med arbejde for en efterretningstjeneste såsom FBI, CIA, DoD og US Naval Intelligence.

Vi arbejder desuden sammen med internationale partnere såsom Sector Intelligence Group (USA), The Congruency Group (USA), Praesidium Group (Australien). Vi er også repræsenteret af BigSpeak vedrørende større arrangementer.
Image

Kontaktinformation:

E-mail: Jasper@alpha-ig.comJasper Frost

Chief Executive Officer

Jasper er medstifter og direktør af ALPHA Intelligence Group, med ansvar for den trænings- og undervisningsmæssige del af virksomheden. Han er en eftertragtet international konsulent, underviser og foredragsholder indenfor Human Intelligence (HUMINT) collection, strategisk informationsindhentning, herunder elicitation, nonverbal kommunikation, facial expressions, stemmeanalyse og troværdighedsanalyse (løgndetektion).

Jasper er trænet og uddannet inden for Human Intelligence (HUMINT) og behavioural assessment. Han er trænet af- og arbejder i dag sammen med dem, der til dagligt underviser og træner nogle af de højeste stats- og efterretningstjenester, militære specialstyrker, samt andre sikkerhedsmyndigheder i USA. 

Han er Nemesysco certificeret Layered Voice Analysis (LVA) operator. Hans ekspertise inkluderer stemmeanalyse i real-tid, dybere analyse af forud optaget lydoptagelser, og stemmeanalyse til rekruttering.

Jasper underviser og træner bl.a. virksomheder og organisationer i Skandinavien, UAE og Singapore i, hvordan de sikrer sig, at de har de rigtige teknikker til, enten at kunne udtrække vigtig information eller analysere deres modparts verbale- og nonverbale adfærd, uden at modparten bliver bevidst eller opmærksom på hensigten. 

Han er fast underviser hos JUC, Juridisk Uddannelsescenter, i Danmark, Sverige og Norge, hvor han underviser i løgndetektion og taktisk elicitation (informationsindhentning). Jasper er desuden Principal Trainer ved Sector Intelligence Group (USA), hvor han sammen med Josefine Wiinberg varetager Norden, UAE og Asien. Derudover er han international samarbejdspartner- og ekstern træner ved Praesidium Group i Australien.

Jasper er international repræsenteret foredragholder og underviser ved BigSpeak, samt tidligere samarbejdspartner til Paul Ekman International.


KONTAKT JASPERImage

Kontaktinformation:

E-mail: Josefine@alpha-ig.com
Josefine Wiinberg

Chief Executive Officer (Administrativ)

Josefine Wiinberg er medstifter og direktør af ALPHA Intelligence Group med ansvar for den administrative del af virksomheden. Hun er en professionel træner inden for Behavioural Intelligence og Strategic Business Intelligence herunder; elicitation, verbal- og nonverbal kommunikation, troværdighedsanalyse (løgndetektion) og har særligt speciale inden for erklæringsanalyse.

Som den administrative direktør er Josefine sjældent den ledende underviser, men har tidligere undervist virksomheder og organisationer i Skandinavien, UAE og USA. I dag beskæftiger hun sig primært med udvikling af virksomheden herunder kurser, materiale, research, planlægning og forberedelse af nationale- og internationale events. 

Josefine er trænet, uddannet og arbejder sammen med dem, der til dagligt underviser og træner nogle af de højeste stats- og efterretningstjenester, militære specialstyrker, samt andre sikkerhedsmyndigheder i USA. Hendes uddannelsesmæssige baggrund inkluderer både human- og behavioural intelligence. 

Josefine er desuden Nemesysco certificeret Layered Voice Analysis (LVA) operator. Hendes ekspertise inkluderer stemmeanalyse i real-tid, dybere analyse af forudoptaget lydoptagelser, og stemmeanalyse til rekruttering.

Sammen med Jasper Frost fast underviser hos JUC, Juridisk Uddannelsescenter, i Danmark, Sverige og Norge, hvor hun er medunderviser i Løgndetektion og Strategisk Informationsindhentning (elicitation). Endvidere er hun Principal Trainer ved Sector Intelligence Group, hvor hun varetager Norden, UAE og Asien. Derudover er hun også international samarbejdspartner- og træner hos Praesidium Group i Australien.

KONTAKT JOSEFINEImage

Kontaktinformation:

E-mail: Christian@alpha-ig.com
Christian Brandt-Müller

Senior Partner & Underviser

Christian Brandt-Müller er senior partner og en af hovedunderviserne hos ALPHA Intelligence Group. Han er træner inden for Human Intelligence og Strategic Business Intelligence herunder; elicitation, verbal- og nonverbal kommunikation, samt troværdighedsanalyse (løgndetektion).

Christians speciale er især de psykologiske- og adfærdsmæssige processer inden for salg og påvirkning, relationer og formidling. Dette bunder i hans mange års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen, hvor han bl.a. har været indehaver af flere ejendomsmæglerforretninger. Endvidere er han fast underviser hos Dansk Ejendomsmæglerforening.

Han er trænet og uddannet af ALPHA Intelligence Group og deres samarbejdspartnere. Derfor inkluderer hans uddannelsesmæssige baggrund både human intelligence og behavioural intelligence. Hans arbejde som principal trainer betyder, at han bl.a. arbejder sammen med dem, der til dagligt underviser og træner nogle af de højeste sikkerhedsmyndigheder og militære specialstyrker i USA.

Christian er primært ansvarlig for træning af virksomhedens kunder i Skandinavien, men bistår også ved virksomhedens kurser i UAE, Asien og Australien. Han er yderst passioneret omkring sit fag og arbejder derfor målrettet for, at hans klienter har præcis de taktiske og strategiske redskaber, der skal til for, at de kan forøge deres situationsbevidsthed. Det betyder, at de kan reagere proaktivt i enhver højrisikofyldt situation og dermed vende situationen til deres fordel.


KONTAKT CHRISTIANImage

Kontaktinformation:

E-mail: Chanet@alpha-ig.com
Mobil: +45 31 10 66 83
Chanet Nørkjær

Salgsdirektør

Chanet Nørkjær er den Internationale Salgsdirektør hos ALPHA Intelligence Group. Hun er ansvarlig for den salgsoperationelle- og salgsadministrative del af virksomheden i Norden, De Forenede Emirater og Asien. Dette inkluderer bl.a. salgsoptimering, internationalt salg, markedsføring, samt relationsopbygning.

Hun er drevet af at skabe resultater og har de sidste 14 år arbejdet i krydsfeltet mellem det kommercielle, salg og branding. Hendes erfaring kommer fra forskellige sektorer som sport, reklame og konsulentbranchen.

Chanet får sin energi af at omsætte sine kundernes ambitioner og mål til brugbare strategier. Hun er kendt for at have en grundig, smilende, motiverende og hårdtarbejdende personlighed, der skaber tillid i en enhver salgs- og relations situation.

Hun ser altid på det store billede og har en unik evne til at kunne se tingene fra kundens perspektiv og dermed omsætte kundernes ønsker til konkrete planer og succesfulde strategier. Det betyder, at ALPHA Intelligence Groups kunder altid får de bedste skræddersyede løsninger, der skaber mest succes og værdi for kunderne som muligt.


KONTAKT CHANETImage

Lena Sisco

Partner & Underviser

Lena Sisco er tidligere efterretningsofficer i den amerikanske flåde. Hun er certificeret U.S. Department of Defence interrogator og certified Marine Corp interrogator og har være udsendt under GWOT (Global War on Terror). Hun er forfatter til bogen "You're Lying", TEDx oplægsholder, foredragsholder, TV-ekspert i løgndetektion, instruktør for US Department of Defence og træner for de amerikanske specialstyrker.

Hun anses for at være den førende internationale ekspert inden for elicitation. Hun har uddannet, trænet og undervist tusindvis af millitær- og politienheder, samt personale under The US Department of Defense. I den private sektor har hun undervist virksomheder i brancher inden for bl.a. salg, marketing, helse og sundhed, business intelligence og finans. Hendes undervisning er desuden godkendt af US Department of Criminal Justice og godkendt som officiel efteruddannelse til de amerikanske politimyndigheder. 

Udover ovenstående har Lena også certificeringer inden for: Masters in Old World Archaeology & Art fra Brown University, Instructional Systems Design (ISD) certified curriculum developer, The Psychology of Leadership fra Cornell University, Organisational Change Management, Ratheon Six Sigma, Change Style Indicator, Change Navigator, Decision Style Profile, and Power + Systems Lab's Organisational Workshop.

Du kan læse mere om Lena Sisco på hendes hjemmeside www.thecongruencygroup.comImage

Scott Taylor

Partner & Underviser

Med mere end 27 års erfaring på tværs af spektret af sikkerheds- og risikoindustrien er Scott en anerkendt retslig- og tribunalekspert. Han har en strategisk og systematisk tilgang til Security Management og Business Continuity Management.

Han er en eftertragtet leder og ekspert i den australske sikkerhedsbranche, der yder rådgivning inden for risko- og sikkerhedsvurderinger til virksomheder og organisationer på tværs af brancher. Scott bruges ofte som sikkerhedsindustriens specialist og ekspert, samt ekspertvidne af diverse australske mediekilder, når de har sikkerheds- og risikorelaterede spørgsmål vedrørende situationer i den offentlige arena.

Scott har rådgivet og holdt foredrag i bl.a. Mellemøsten og USA. Han har endvidere arbejdet med regeringer, industriregulatorer og industri på tværs af alle australske stater og territorier, der spænder over spektret af sikkerhed og risiko fordelt på flere brancher.

Scott sidder i adskillige internationale sikkerhedsrelaterede råd for at sikre, at han holder sig ajour med verdens bedste praksis inden for sit ekspertiseområde, hvilket direkte udmønter sig i forbedrede resultater for hans klienter.

Du kan læse mere om Scott Taylor på hans hjemmeside www.praesidiumgroup.com.auImage

Robin Dreeke

Partner & Underviser

Robin er tidligere FBI Counterintelligence (kontraspionage) Special Agent og den tidligere chef for både FBI’s Counterintelligence Department og FBI's Behavioural Analysis Program (BAP), samt Marine Corps Officer. Da han startede som special agent i 1997, begyndte Robin samtidig sin rejse som kontraspionagespecialist og adfærdekspert og hjalp FBI i deres bestræbelser på at forhindre angreb mod USA.

Som Special Agent med arbejde på FBI’s kontorer i New York, Norfolk VA, FBI-hovedkvarteret, Quantico VA og Fredericksburg VA modtog Robin både avanceret - og praktisk træning inden for socialpsykologi samt den praktiske anvendelse af videnskaben bag relationsudvikling og tillid, hvilket i sidste ende førte ham til FBI's Counterintelligence Behavioural Analysis Program (BAP).

Robin har med sine mange års erfaring fra at rekruttere og afsløre spioner, lede marinesoldater og fra utallige højrisikoprofileringer og adfærdsvurderinger skabt nogle unikke og succesfulde interpersonelle kommunikationsstrategier, som han har draget utrolig stor nytte af. 

Siden 2010 har Robin hjulpet virksomheder, iværksættere, militær- og sikkerhedmyndigheder med, hvordan de løser problemer og skaber tillidsfulde og meningsfulde relationer. Uanset om det er ledere, direktører, salgsteams eller kunderelationer, så skaber Robin unikke hurtige, håndterbare og målbare resultater med maksimal succes via sin People Formula.

Du kan læse mere om Robin Dreeke på hans hjemmeside www.peopleformula.com


Image

Rosanna Minchew

Partner & Underviser

Rosanna har mere end 20 års erfaring inden for efterretnings-, sikkerheds- og risiko analyse, samt informationsindhentning. I 15 år var hun den del af CIA's Directorate of Operations (DO) , hvor hun indsamlede og udarbejdede Human Intelligence (HUMINT). Rosanna har både operationel felterfaring og erfaring fra kontrolcentret på CIA's hovedkvarter. Endvidere har hun varetaget forskellige operationelle og ledende stillinger på lokationer rundt om i verden herunder latinamerika, europa, sydasien, Irak og Washington D.C.

På trods af at det meste af Rosannas arbejde for bl.a. CIA er fortroligt, anses hun som ekspert i analyse, efterrapportering og strategisk informationsindhentning.

Hendes ekspertise er især scenariebaseret træning inden for efterretningsområdet og hun rådgiver bl.a. foreskellige politi- og sikkerhedsmyndigheder i USA, herunder Customs & Border Protection, finanssektoren, samt olie- og gassektoren i insider-risikoundersøgelser.

I 2021 grundlagde Rosanna SpyGuide, hvor hun leverer fordybende spion-tema-oplevelser, som er designet af tidligere efterretningsofficerer, der maksimerer læring og engagement.

Du kan læse mere om Rosanna Minchew på hendes hjemme side www.spyher.co


Image

James Pyle

Partner & Underviser

James, Jim, har mere end 20 års aktiv militærtjeneste og næsten 20 år erfaring som ekstern leverandør af special træning til det amerikanske forsvarsministerium. Hans erfaring inkluderer Military Department of Defense Interrogator Instructor, debriefing instructor, resistance to interrogation support, strategic debriefing, samt strategic debriefing instructor.

Efter sin militære karriere, har Jim primært arbejdet som konsulent og træner i bl.a. Interrogation, strategic debriefing, elicitation, advanced negotiations og mediations træning for alle specialstyrke enheder og efterretningstjenester i USA.

En af hans mest betydningsfulde opgaver var ved J-2, Joint Intelligence of the Joint Staff ved Pentagon ledet af General Colin Powell, i Columbia/Venezuela-afdelingen, og var engageret i jagten på Pablo Escobar og krigen mod stoffer.

Jim har også været international interrogator-instructor for Phoenix Group, som på ansættelsestidspunktet var den eneste godkendte ikke-statslige leverandør inden for efterretningstræning for det amerikanske forsvarsministerium.

Han er forfatter til bestsellerbøgerne “Find out Anything About Any Body Any Time" and "Control the Conversation".

Jim anses i dag, i millitær og efterretningskredse, som "The Grand Old Man" inden for afhøringstræning og strategisk kommunikation. Derfor er det en stor ære for ALPHA Intelligence Group, at have Jim som en del af teamet.