VI VISER DIG, HVORDAN DU KAN SE VERDEN PÅ EN NY MÅDE. SÅ DU KAN REAGERE PROAKTIVT OG UNDGÅ BEDRAG


HVOR MEGET INFORMATION HAR DU RÅD TIL AT MISTE?
 

ALPHA Intelligence Group er en international konsulent- og rådgivningsvirksomhed, der bl.a. rådgiver, træner og uddanner virksomheder, organisationer og sikkerhedsmyndigheder i Behavioural- og Strategic Business Intelligence herunder; informations indhentnings- og efterretningsteknikker (HUMINT), verbal- og nonverbal kommunikation, påvirkningpsykologi, troværdighedsanalyse og løgndetektion. Uanset hvilken branche vores klienter befinder sig i, vil resultaterne af disse avancerede teknikker være af høj værdi.

Vi sørger for, at vores klienter altid har de redskaber, de har behov for til at tilegne sig de informationer og den viden, som de behøver til at træffe de rigtige beslutninger i en eventuel højrisikofyldt situation. Dette er uagtet, om der er tale om et forretningsmøde, en forhandling, efterretningsarbejde, optimere kundepleje eller skabe personlige relationer.

Vi lærer vores klienter i avancerede teknikker så de er i stand til at  kontrollere en samtale samtidigt med at de indsamler utilsigtet og sensitiv information, analyserer deres modparts verbale- og nonverbale signaler, påvirke deres beslutningsproces og hvordan de kan skelne mellem sandhed og bedrag - alt dette uden deres modpart er opmærksom på hvad der sker. 

Vi er de eneste i Norden, der tilbyder træning i Elicitation og Strategic Interviewing, som er godkendt af US Department of Criminal Justice. Vores kurser i løgndetektion og elicitation er også godkendt som officiel juridisk efteruddannelse i både Danmark og Sverige.

Som mennesker lækker vi konstant både verbale og nonverbale signaler med utilsigtet information. Oftest lækker vi mere information, end vi selv er klar over, desværre dig, meget mere information, end du selv er klar over.

ALPHA Intelligence Group samarbejder bl.a. med Sector Intelligence Group, The Congruency Group og er bl.a. repræsenteret ved BigSpeak, der er USA's største og blandt verdens tre største Business Keynote Speaker bureauer.

MØD VORES TEAM

Image

Kontaktinformation:

E-mail: Jasper@alpha-ig.com
Mobil: +45 31 38 03 92
WhatsApp: +45 31 38 03 92
Signal: +45 31 38 03 92Jasper Frost

Direktør

Jasper Frost er medstifter og direktør i ALPHA Intelligence Group. Han er en eftertragtet international konsulent, underviser og foredragsholder indenfor Tactical Behavioral Analysis (HUMINT), Behavioural Intelligence og Strategic Business Intelligence herunder; elicitation, counter-elicitation, nonverbal kommunikation, erklæringsanalyse, mikromimik, løgndetektion, psykologisk påvirkning, counterintelligence og følelsesmæssig intelligens.

Han er trænet, uddannet og arbejder sammen med dem, der til dagligt underviser og træner nogle af de højeste stats- og efterretningstjenester, militære specialstyrker, samt andre sikkerhedsmyndigheder i USA. Hans uddannelsesmæssige baggrund inkluderer både behavioural intelligence og human intelligence (HUMINT).

Jasper rådgiver, underviser og træner virksomheder, sikkerhedsmyndigheder og enkeltpersoner fra bl.a. Skandinavien, UAE og Singapore i at sikre sig, at når risikoen er høj. At de har de rigtige teknikker til at udtrække vigtig sensitive eller kritisk information uden deres modparter blive opmærksom på deres hensigt. At de nøjagtig kan analysere modpartens verbale- og nonverbale signaler og forudse deres modpart handlinger. Dette er bl.a. for at kunne påvirke modparts handle og beslutningsprocesser, samt skelne mellem sandhed og bedrag.

Han er endvidere Principal Trainer ved Sector Intelligence Group i Norden, De Forenede Arabiske Emirater og Asien. Han er BigSpeak Keynote Speaker og Expert Educator, samt tidligere samarbejdspartner til Paul Ekman International.

På baggrund af sin træning har han sammen med Josefine Wiinberg udviklet teknikkerne til Taktisk Elicitation & Taktisk Adfærdsanalyse; teknikker, der bl.a. er baseret den praktiske anvendelse af den videnskabelige forskning inden for adfærdsmæssig- og følelsesmæssig intelligens, elicitation, erklæringsanalyse, verbal- og nonverbal kommunikation, NLP og beslutningspsykologi.

KONTAKT JASPERImage

Kontaktinformation:

E-mail: Josefine@alpha-ig.com


Josefine Wiinberg

Direktør

Josefine Wiinberg er medstifter og den administrative direktør hos ALPHA Intelligence Group. Hun er en professionel træner inden for Behavioural Intelligence og Strategic Business Intelligence herunder; elicitation, kontraelicitation, verbal- og nonverbal kommunikation, løgndetektion, følelsesmæssig intelligens og særligt speciale inden for erklæringsanalyse.

Hun er trænet, uddannet og arbejder sammen med dem, der til dagligt underviser og træner nogle af de højeste stats- og efterretningstjenester, militære specialstyrker, samt andre sikkerhedsmyndigheder i USA. Hendes uddannelsesmæssige baggrund inkluderer både behavioural intelligence og human intelligence (HUMINT).

Josefine underviser virksomheder og organisationer i Skandinavien, UAE og USA. Hun sørger for, at hendes klienter har de taktisk redskaber til at både udtrække vigtig utilsigtet information, aflæse- og påvirke deres modparter til deres fordel i enhver forretnings- og sociale interaktion.

Hun har sammen med Jasper Frost været med til at udvikle teknikkerne i til Taktisk Elicitation & Taktisk Adfærdsanalyse; teknikker, der bl.a. er baseret på den praktiske anvendelse af den videnskabelige forskning inden for adfærdsmæssig- og følelsesmæssig intelligens, elicitation, erklæringsanalyse, NLP og beslutningspsykologi.

Som den administrative direktør er Josefine sjældent den ledende underviser. Hun beskæftiger i stedet primært med bl.a. udvikling af virksomheden kurser, materiale, research, planlægning og forberedelse af nationale- og internationale events.

Josefine er endvidere Principal Trainer ved Sector Intelligence Group i USA.

KONTAKT JOSEFINEImage

Kontaktinformation:

E-mail: Chanet@alpha-ig.com
Mobil: +45 31 10 66 83


Chanet Nørkjær

International Salgsdirektør

Chanet Nørkjær er den Internationale Salgsdirektør hos ALPHA Intelligence Group. Hun er ansvarlig for den salgsoperationelle- og salgsadministrative del af virksomheden i Norden, De Forenede Emirater og Asien. Dette inkluderer bl.a. salgsoptimering, internationalt salg, markedsføring, samt relationsopbygning.

Hun er drevet af at skabe resultater og har de sidste 14 år arbejdet i krydsfeltet mellem det kommercielle, salg og branding. Hendes erfaring kommer fra forskellige sektorer som sport, reklame og konsulentbranchen.

Chanet drives af at omsætte sine kundernes ambitioner og mål til brugbare strategier. Hun er kendt for at have en grundig, smilende, motiverende og hårdtarbejdende personlighed, der skaber tillid i en enhver salgs- og relations situation.

Hun ser altid på det store billede og har en unik evne til at kunne se tingene fra kundens perspektiv og dermed omsætte kundernes ønsker til konkrete planer og succesfulde strategier. Det betyder at ALPHA Intelligence Groups kunder altid får de bedste skræddersyet løsninger, der skaber mest succes og værdi for kunderne.

Chanet er hverken underviser eller deltager som aktiv udøvende underviser af virksomhedens klienter. Dog er hun trænet og uddannet internt hos ALPHA Intelligence Group i bl.a. verbal- og nonverbal kommunikation, elicitation, påvirkningspsykologi og løgndetektion.

Foruden ovenstående er Chanet uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen Aarhus Universitet, hvilket sammen med hendes salgserfaring giver en stor strategiforståelse og virksomhedsindsigt.

KONTAKT CHANET

Image

EKSTERN SAMARBEJDSPARTNER

Lena Sisco

International Associate

Lena Sisco er tidligere efterretningsofficer i amerikanske flåde. Hun er certificeret U.S. Department of Defence interrogator og certified Marine Corp interrogator, og har være udsendt under GWOT. Hun er forfatter til bogen You're lying, TEDx oplægsholder, foredragsholder, TV-ekspert i løgndetektion, instruktør for US Department of Defence og træner for de amerikanske specialstyrker.

Hun anses for at være den førende internationale ekspert inden for elicitation. Hun har uddannet, trænet og undervist tusindvis af millitær- og politienheder, samt personale under The US Department of Defense. I den private sektor har hun undervist virksomheder i brancher inden for bl.a. salg, marketing, helse-og sundhed, business intelligence og finans. Hendes undervisning er desuden godkendt af US Department of Criminal Justice og godkendt som officiel efteruddannelse til de amerikanske politimyndigheder. 

Udover ovenstående har Lena også certificeringer inden for: Masters in Old World Archaeology & Art fra Brown University, Instructional Systems Design (ISD) certified curriculum developer, The Psychology of Leadership fra Cornell University, Organisational Change Management, Ratheon Six Sigma, Change Style Indicator, Change Navigator, Decision Style Profile, and Power + Systems Lab's Organisational Workshop.

Du kan læse mere om Lena Sisco på hendes hjemmeside www.thecongruencygroup.com

Image

Scott Taylor

International Associate

Med mere end 27 års erfaring på tværs af spektret af sikkerheds- og risikoindustrien er Scott en anerkendt retslig- og tribunalekspert. Han har en strategisk og systematisk tilgang til Security Management og Business Continuity Management.

Han er en eftertragtet leder og ekspert i den Australske sikkerhedsbranche, der yder rådgivning inden for risko- og sikkerhedsvurderinger til virksomheder og organisationer på tværs af brancher. Scott bruges ofte som "Sikkerhedsindustriens specialist og ekspert", samt ekspertvidne af diverse Australske mediekilder, når de har sikkerheds- og risikorelaterede spørgsmål vedr. situationer i den offentlige arena.

Scott har rådgivet og holdt foredrag i bl.a. Mellemøsten og USA. Har endvidere arbejdet med regeringer, industriregulatorer og industri på tværs af alle australske stater og territorier, der spænder over spektret af sikkerhed og risiko fordelt på flere brancher.

Han sidder i adskillige internationale sikkerhedsrelaterede råd for at sikre, at han holder sig ajour med verdens bedste praksis inden for sit ekspertiseområde, hvilket direkte udmønter sig i forbedrede resultater for hans klienter.

Du kan læse mere om Scott Taylor på hans hjemmeside www.praesidiumgroup.com.auGenerelle refunderings- og aflysningsbetingelser

Ved booking af- og køb af billetter til events, herunder foredrag, seminarer, kurser mv. direkte hos ALPHA Intelligence Group gælder følgende refunderingsbetingelser:

Ved annullering af køb mere end 30 dage før arrangementets start vil deltageren få 100% af tilmeldingsprisen refunderet.
Ved annullering af køb 14 dage før arrangementets start vil deltageren kunne få refunderet op til 50% af tilmeldingsprisen*.

Ved annullering af køb mindre end 14 dage før arrangementets start vil deltageren få 0% af tilmeldingsprisen refunderet.

Ved køb af billetter til foredrag eller andet live event gennem ekstern udbyder, såsom Tikko, Ticketmaster og lign., er det til enhver tid udbyderens handels-, refunderings- og afbestillingsbetingelser, der er gældende.

ALPHA Intelligence Group kan til enhver tid aflyse og/eller annullere arrangementer uden forudgående grund. I sådanne tilfælde vil 100% af tilmeldingsprisen blive refunderet, dog med undtagelse af eventuelle administrationsgebyrer, herunder dankort gebyr, overførselsgebyr eller lign.

*Medmindre særlige betingelser er gældende ved tilmelding, såsom tilkøb af flybilletter ved retreats/udenlandske træningsophold, booking af hotelværelser ved retreats/udenlandske træningsophold, forudbestilt/printet materiale; bøger, hæfter mv.