FORSTÆRK DINE MEDARBEJDERES INDIVIDUELE KOMPETENCER IGENNEM VORES 1:1 COACHING FORLØB


VEND DINE FORRETNINGS- OG SALGSMØDER TIL DIN FORDEL
 

UNIKKE REDSKABER, DER VIRKER

Det er de færreste, der kender til Elicitation og endnu færre, der ved hvordan man bruger teknikkerne.

Hvis du aldrig har været i militæret eller arbejdet for en efterretningstjeneste, er chancerne for, at du er blevet eksponeret for elicitation meget lille eller lig nul. Det er et avanceret og ekstremt effektivt efterretningsredskab til at tilegne sig information, men hvad de færreste ved er, hvor effektivt disse teknikker er i forretningsverdenen.

Spørgsmål kan få folk til at gå i defensiv... 

Når du eliciterer stiller du ingen spørgsmål i stedet bruger du provokative udtalelser.

De er de færreste færreste mennesker, som synes at det er behageligt at blive bombarderet med spørgsmål - uanset om det er åbne HV-sprøgsmål eller ej. For mange spørgsmål kan få folk til at gå i defensiven og trække sig fra en samtale, hvilket betyder at vigtig information kan gå tabt. 

Elicitation giver dig mulighed for at mestre og kontrollere enhver samtale, samtidigt med at du diskret indhenter kritisk eller sensitiv information fra din modpart - og uden de er bevidste om det. Det vil mindske dine bekymringer omkring "hvordan" du får den information du behøver for at komme mål.

I salgsregi vil du kunne bruge elicitation til at skabe muligheder for at møde præcis den ledende medarbejdere og de centrale beslutningstagere for at påvirke og lukke et salg.


Image


Image

Implementer adfærdspsykologi og genopfind dine salgs- og forhandlingsstrategier

Elicitation er et operationelt værktøj, der bliver brugt af adskillige efterretningsenheder til at indsamle kritiske eller følsomme oplysninger på en beskeden måde. Elicitation giver dig mulighed for at få information uden at skulle bede om dem ved brug af åbne spørgsmål. Det skjuler dine hensigter, samtidig med at du opbygger gode og gensidige relationer til din modpart.  Det fungerer så godt, fordi det udnytter kendte aspekter af menneskelig den psykologi. Det er yderst effektivt, og resultatet er enestående. 

Disse færdigheder vil være ekstremt effektive i din virksomhed beskæftiger sig med salg, forretningsmøder, interviews, forhandling eller på anden måde har med menneskelige relationer at gøre.

Undgå at lække information...

Undgå at sensitiv virksomhedsinfo bliver lækket. Kontra-elicitation er et vigtigt redskab, for at undgå at medarbejder med adgang til sensitiv eller vigtig insider-information ikke bliver udsat for elicitation, samt et ekstremt effektivt redskab til at bekæmpe virksomhedsspionage.

VERBAL- OG NONVERBAL KOMMUNIKATION


I din travle hverdag har du brug for effektiv træning, der virker og egenskaber, som du kan implementere og anvende med det samme. Vi tilbyder både team- og individuel træning, så du kan forbedre dine færdigheder inden for adfærds- og påvirkningspsykologi, så du og dit team kan reagere pro-aktivt i ethvert forretningsmøde eller forhandling, samt være opmærksom på pre-indikatorer på stress, løgn og bedrag.

Image

Nonverbal kommunikation (kinesics)

Gennemsnitlig lyver vi mennesker 2,18 gange på en 10 minutters samtale.

På trods af den statistik er vi mennesker i virkeligheden ret dårlige til at aflæse andre menneskers adfærd - især når vi taler løgn og bedrag.

Fra salgsgulvet, rekruttering, interviews, forhør til vigtige forretningsmøder og kontraktforhandlinger. Vi lærer dig og dit team teknikker, så at I i enhver situation kan aflæse og anlysere jeres modparts signaler og dermed kan reagere proaktivt i situation.

Vi har seks kommunikationskanaler, hvoraf fire af dem har med det nonverbale at gøre; kinesics (kropssprog), ansigtsudtryk, psykofysiologi og anspændthed. Hvis du ikke er i stand til at analysere dine modparters nonverbale adfærd og signaler du misse vigtige signaler, der kan påvirke dine salg, forhandlinger eller forretningsmøder. 

 


Folk basere deres udtalelser på al deres viden...

Netop fordi folk altid vil basere deres forklaringer og udtalelser på al deres viden og erfaringer, vil de oftest indeholde mere information, end de havde til hensigt eller ønsker at dele.

Det betyder, at når dine kunder har information eller viden, som de ikke ønsker at fortælle eller dele med dig, vil der ofte være usandfærdigheder i deres forklaringer og udtalelser.

Kan du tage ord ud af en sætning og er sætningen stadig grammatisk korrekt, vil de ekstra ord give dig ekstra information.

Når en person f.eks. bruger ordet faktisk eller egentlig (engelsk actually), er der en stor sandsynlighed for, at vedkommende sammenligner to eller flere tanker med hinanden.

Enten får du at vide, hvad der bliver sammenlignet med, eller også har du tilbageholdt information.Image


Image

Påvirkningspsykologiens 7 strategier

Forskere har i over 60 år studeret de unikke faktorer, der påvirker os til at sige "JA" til andres anmodninger. Der er ingen tvivl om, at der er en videnskab om, hvordan vi bliver"overtalt", og meget af videnskaben er overraskende.

Uanset om det drejer sig om en vigtig potentiel kunde eller om du kæmper imod en konkurrent, kan du opleve at sidde fast i startfasen af salgsmødet, projekt eller relationen. 

Når man træffer en beslutning, ville det være rart at tænke på, at folk de overvejer alle de tilgængelige oplysninger der er til rådighed inden de træffer deres beslutning. Virkeligheden derimod, er meget ofte anderledes. I takt med at vi lever i en "high-paced" hverdag, har vi mere end nogensinde brug for genveje eller tommelfingerregler til at guide vores beslutningstagning - og her har vi fundet den for dig.

Vi lærer dig og dit team, hvordan du med disse syv simple teknikker på etisk vis, kan påvirke dine modparter til din fordel.

ALPHA Intelligence Groups direktør Jasper Frost bl.a. uddannet af Dr. Robert Cialdini i Arizona. Dr. Cialdini er forfatter til bøgerne Influence og Pre-Suasion og anses som en af de førende pionere inden for psykologisk påvirkning.


Ansigtsudtryk- og mimik

Modsat kinesics "kropssprog", der ikke er universelt, findes der syv følelser med universelle ansigtsudtryk. 

Den anerkendte amerikanske forsker Paul Ekman har gennem sine mange års videnskabelige forskning fra USA til Papua Ny Guinea, Europa og asien, fundet frem til at der findes syv følelser med universelle ansigtsudtryk. 

Når disse universelle følelser kommer til udtryk, giver disse en unik indsigt i personens følelsesmæssige tilstand her og nu. I de fleste tilfæde vil vedkommende ikke selv være opmærksom på at han eller hun laver disse udtryk og dermed blotter deres følelser idet at det sker på under 1/25 af et sekund.

At kunne aflæse andres ansigtsudtryk kan give dig en unik fordel og være medhjælpende til afsløre bedrag, samt hjælpe dig til at reagere pro-aktivt i situationen og ændre din strategi ift. hvordan du kommer i mål.

ALPHA Intelligence Groups direktør Jasper Frost bl.a. uddannet af Ekman International og er ligeledes tidligere samarbejdspartner til netop Paul Ekman.


Image

Start implementeringen af Behavioural- og Human Intelligence i jeres virksomhed i dag

Kontakt os i dag